fredag 1 januari 2010

My December

En intensiv, spännande och härlig månad. Snön har legat tjock nästan hela december, vilket vi svenskar inte varit bortskämda med under lång tid. Medan den här fantastiska snön föll föddes en liten Amadeus. Så vacker, med guldbrunt hår och långa pillimiariska fingrar. Han kom lite över klockslaget och kom ut 21 december, då fick jag och Mikael sms:et vi väntat så länge på. Åh va glada vi blev! Det blev en liten pojke Karlsson som vi längtat efter, Valentinos lilla kusin.
Vi spenderade den vita julen uppe i kalla Upsala hos svärföräldrarna, där det blev norrländskt julbord, Kalle Anka och lite annat smått och gott. Sen blev det hem till mina underbara föräldrar dagen efter, där det är mat från alla världens hörn när man har både en indonesisk och en chilensk svåger och en syster som gör världens godaste chilenska majonäs.
Vi byggde snögubbe och lekte i den tjocka snön, pappa tände brasan, vi tittade på teve och som man alltid gör på julen, äter, äter och äter. Det var mysigt!
På nyårsafton var vi på nyårsfest med ungdomsgruppen, det var grymt skön stämning, otroligt god mat, mingel och god efterätt, efter tolvslaget blev det raketer, dansbattle och snacks.
Nu har vi lämnat 2009 och gått in i 2010!






































































1 kommentar:

  1. Åh vilka härliga familjebilder! Saknar Linnsan, kan du inte smuggla över hennes mobil nr till min blogg:-)??Kram

    SvaraRadera